ga naar   Obase

Opvang

Naschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang op OBS de Schoener

Na schooltijd gezellig spelen met vriendjes
Wat doet jouw kind allemaal op de BSO? Dat beslist hij of zij zelf! Met vriendjes buiten op avontuur, binnen spelen of een boekje lezen? Dat kan allemaal. We vinden het belangrijk dat je kind alle ruimte krijgt om bij te komen van een schooldag. Er wordt voldoende georganiseerd, je kind hoeft zich niet te vervelen!

Natuurlijk zijn regels en afspraken belangrijk op de BSO, maar er is ook alle ruimte voor eigen inbreng, het zelfstandig maken van keuzes en het spelen met vriendjes. Je kind krijgt volop aandacht van onze ervaren pedagogisch medewerkers. Ze hebben alle tijd voor vragen en verhalen. Hierdoor voelt je kind zich al snel thuis bij ons.

Eerste vriendjes en spelend leren
Daarnaast hebben we een leuke peutergroep, speciaal voor 2- en 3-jarigen. Hier kan je peuter spelen en leren met vriendjes en vriendinnetjes. Jouw peuter heeft veel te zien, doen en ontdekken. Binnen zijn er uitdagende speelhoeken waar je kindje vol fantasie kan spelen en buiten kan je kind lekker rennen of samen met vriendjes op avontuur gaan.
We werken goed samen met de basisschool, zo leren kindjes de kleuterjuf en eventueel toekomstige klasgenootjes kennen. Samen met jou zorgen we ervoor dat je peuter zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat straks klaar is voor de basisschool.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met afdeling Klantrelatie via klantrelatie@kibeo.nl of 0113 760 250. Of vraag een rondleiding aan!

Volg ons op Facebook om te zien waar wij ons dagelijks mee bezig houden en bezoek onze website!

Kibeo Kerkplein Brouwershaven
BSO
kerkplein@kibeo.nl
Tel. 06 83 52 88 14
Geopend op ma, di en do van 14.00 uur tot 18.30 uur

VSO
Geopend op ma, di en do van 7.00 uur t0t 8.30 uur.

Peutergroep
kerkplein@kibeo.nl
Tel. 06 83 52 88 14
Geopend op di en do van 8.30 – 12.30 uur


Kibeo Kerkplein- BSO

Onze contactgegevens